Herfst

Van Zonneschijn Naar Herfstweer

Heerlijk al die warme dagen, maar jij bent vooral blij dat er weer regen komt en het weer herfst is.
De zomer is voor de meeste mensen een heerlijke tijd, alles groeit, bloeit, iedereen gaat erop uit en bovenal alle zomerkleding kan de kast weer uit. Maar voor jou betekent het elke dag geconfronteerd worden met dat vervelend plekje, dus van jou mag die regen en herfst wel weer komen want dan hoef je niet meer na te denken over hoe je het plekje nu weer gaat verbergen…

De meeste dagen denk je er niet eens bij na, wanneer je die sjaal weer om je nek slaat, maar sommige dagen is het knap lastig om weer iets te verzinnen om je plekje te verbergen. Hoe zou het voor je zijn als je weer die lekker luchtige blouse met een wat dieper decolleté aan kan trekken zonder je druk te maken over dat plekje in je hals? Of lekker in je badpak op het strand kan liggen zonder je af te vragen wat mensen denken van je plekje?

Laat ons je helpen weer te genieten van de zon! De meeste plekjes zijn vrij eenvoudig te verwijderen. Al binnen 1-3 behandelingen ben je ervan af. Wel is het ontzettend belangrijk ook na de behandeling preventief goede anti-zonnebrandproducten te gebruiken en de juiste huidverzorgingsproducten om nieuwe plekjes te voorkomen en je huid te beschermen tegen nieuwe zonschade.
Neem contact op voor een afspraak
Geschreven door: Joëlle, huidtherapeut en eigenaar Dermea

Laat een reactie achter