Camouflage

Wanneer we in onze huid kleurverschillen waarnemen kan het prettig zijn deze te camoufleren. Hiervoor bestaan speciale camouflagecrème’s welke geschikt zijn voor alle huidtypes. Indicaties zoals rosacea, acne, hyperpigmentatie, hypopigmentatie, littekens, vitiligo, wijnvlekken en eigenlijk elk storend kleurverschil kunnen worden gecamoufleerd. Bij Dermea kijken we met u mee welke samenstelling van kleuren het beste geschikt is voor uw klacht en brengen we een advies op maat uit.

Lycogel camouflagecrem box 20mlWat kunt u verwachten?

Wij werken met de merken Dermacolor en Lycogel. Deze merken hebben ieder diverse eigenschappen. Tijdens het intakegesprek bespreekt de huidtherapeut uw wensen, vragen en verwachtingen. Daarna zal er naar uw huid gekeken worden en eventueel meer permanentere behandelopties met uw besproken worden. Aan de hand van het gesprek en onderzoek zal de huidtherapeut een merk uitzoeken dat het beste bij uw huid past. Met deze producten kunt u geheel zelfstandig de kleurverschillen wegwerken en kunt u zich weer zeker voelen over uw huid.

Behandeling

Tijdens de behandeling zal de perfecte kleur voor u gemengd en aangebracht worden op uw huid. Wanneer u helemaal tevreden bent kunnen in overleg de benodigde producten worden besteld.

Er wordt een 2de afspraak ingepland voor het ophalen van de producten en het oefenen met aanbrengen. Dit zal stap voor stap met u worden doorlopen en indien nodig kan er nog een vervolgafspraak worden gepland.

Bron: Lycogel

Vergoeding

Camouflagetherapie kan worden vergoed vanuit het aanvullend verzekeringspakket. Of u recht heeft op vergoeding en hoeveel vergoeding u krijgt is afhankelijk van welk verzekeringspakket u heeft afgesloten. Wilt u zeker weten of deze behandeling voor vergoeding in aanmerking komt? Raadpleeg dan uw polis of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Vergoeding

Camouflagetherapie kan worden vergoed vanuit het aanvullend verzekeringspakket. Of u recht heeft op vergoeding en hoeveel vergoeding u krijgt, is afhankelijk van welk verzekeringspakket u heeft afgesloten. Wilt u zeker weten of deze behandeling voor vergoeding in aanmerking komt? Raadpleeg dan uw polis of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Witte bloemen

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via telefoon en e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag kunt u ons bereiken via telefoon, e-mail of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur.