De spiegel

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?
De spiegel, vaak vriend en vijand tegelijk. Sinds mijn zwangerschap is de spiegel voornamelijk mijn vijand zou ik zeggen. Ik vind mezelf er moe uitzien, mijn huid is wat dof en bovenal heb ik tijdens mijn zwangerschap een pigmentvlekje ontwikkelt. Genoeg om me aan te storen, zeker als huidtherapeut zijnde. Gelukkig kan alles ook wel weer opgelost worden, ik moet alleen nog even wachten in verband met alle zwangerschapshormonen. Nou ja alles, ik moet denk even met mijn zoontje praten over de nachten doorslapen…

Maar ik hoor veel klanten vertellen dat ze zich al geruime tijd stoorde aan hun plekjes/vlekjes maar er toch mee bleven rondlopen. Vaak waren ze ook al naar de huisarts geweest, deze gaf aan dat het niks geks was; “lekker laten zitten” was het advies. Maar ondertussen stoorde ze zich ontzettend wanneer ze in de spiegel keken.

Dit vind ik dus zonde, het kost je een hoop frustratie en onvrede en ik vind echt dat iedereen zich lekker in zijn vel moet kunnen voelen. Ik beloof geen wonderen, maar de meest huidklachten zijn prima op te lossen. Vaak zelfs al binnen 1 tot 2 behandelingen en zonder ingewikkelde of pijnlijke ingrepen. En achteraf zeggen mijn klanten bijna allemaal; “had ik dat maar eerder gedaan”. Je moet alleen die stap durven te zetten en ons weten te vinden.
Oké, nu wil ik ook van mijn vlekje/plekje af
En nou hoor ik je denken pff dat ga ik nog wel een keer doen… Maar waarom wachten? Vaak worden vlekjes/plekjes steeds groter of het worden er steeds meer, je frustratie loopt dan op, je gaat proberen de plekjes te verbergen en vervolgens loopt je met een coltrui als het buiten 40 graden is. Oké, dat is misschien iets overdreven maar je snapt mijn punt. Er is geen reden om je te blijven storen aan je huidklacht en wij willen je dolgraag van je klachten afhelpen.
Plan een gratis intake
Zie ik je snel ??
Geschreven door: Joëlle, huidtherapeut en eigenaar Dermea

Laat een reactie achter