Team Dermea

Joëlle Hoen, huidtherapeut Dermea

Joëlle Hoen

Huidtherapeut

Ik ben Joëlle Hoen, huid- en oedeemtherapeut en eigenaar van Dermea. Na een 4-jaar durende opleiding ben ik in 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als huidtherapeut. Één van de dingen die me aantrekt in het vak is dat ik soms met weinig middelen veel kan betekenen voor een cliënt.

In de praktijk vind ik het erg belangrijk dat er naar de cliënt wordt gekeken als individu. We zijn immers uniek en iedere huid is anders. Daarom kijk ik graag samen met u wat voor u het beste werkt en welke doelen haalbaar zijn.

U kunt bij mij terecht voor zowel medische, cosmedische als cosmetische problemen. Want daar waar de één tevreden zal zijn met zijn of haar huid, zal de ander dit misschien niet zijn. Vaak zorgen huidaandoeningen ervoor dat iemand zich onzeker voelt, wat een groot effect kan hebben op iemands leven. Ik vind het belangrijk dat ook hieraan aandacht wordt besteed.

Ik ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Lotte Koumans, huidtherapeut Dermea

Lotte Koumans

Huidtherapeut

Na een enerverende stageperiode tijdens mijn laatste jaar van de opleiding huidtherapie, ben ik sinds juni 2018 als huidtherapeut in dienst bij Dermea. Door de enorme groei en uitbreiding van de praktijk kreeg ik de kans om na mijn stage deze uitdagende baan te bemachtigen.

Tijdens mijn opleiding heb ik door de diverse stages een uitgebreid beeld gekregen van de huidtherapie. Mijn belangstelling ligt zowel bij het cosmetische als het medische vakgebied. Dermea spreekt mij dan ook enorm aan omdat het een goede combinatie biedt met medische en cosmetische behandelingen. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk dat voor iedere patiënt als individu het best passende behandelplan wordt opgesteld. Op deze manier staat de patiënt centraal. Het is vaak een uitdaging maar dit maakt het vak huidtherapie juist zo leuk. Een mooi resultaat is zowel positief voor de patiënt als voor de behandelaar. Kwaliteit staat dan ook voorop.

Ik ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Britt Aarsen, huidtherapeut Dermea

Britt Aarsen

Huidtherapeut

Mijn naam is Britt Aarsen en ik ben geboren in Haarlem. Na 15 jaar in Frankrijk te hebben gewoond en aldaar mijn vwo-diploma te hebben behaald ben ik naar Nederland teruggekeerd om aan de Hogeschool Utrecht Huidtherapie te gaan studeren. Ik heb de vierjarige opleiding in 2019 afgerond en ben sinds oktober 2019 werkzaam bij Dermea.

Mijn interesse in de huid is zich gaan ontwikkelen op het moment dat ik zelf huidproblemen kreeg. De huid heeft veel belangrijke functies en is het eerste visitekaartje van de mens. Ik vind de huid een fascinerend organisme.
Wanneer de huid afwijkend gedrag vertoont kan het algemene welzijn worden aangetast en kan men dit psychisch als belastend ervaren. Als huidtherapeute vind ik het belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten. Ik denk en werk graag met u samen om dit te realiseren. Een afgestemd behandelplan, een zorgvuldige uitvoering hiervan en betrouwbaar advies zorgen ervoor dat het gewenste resultaat wordt behaald. Het geeft mij voldoening iets voor u te kunnen betekenen.

Ik ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Miriam Peek-van der Linden, officemanager Dermea

Miriam Peek-van der Linden

Secretaresse/Officemanager

Hallo, ik ben Miriam Peek-van der Linden. Ik woon samen met mijn man en dochters in het mooie Wijk bij Duurstede. Vanaf maart 2018 ben ik met veel plezier werkzaam als secretaresse/officemanager bij Dermea. Ik beantwoord op de woensdag de telefoon en verzorg op die dag de patiëntenadministratie, facturering, boekhouding en andere administratieve werkzaamheden. Ook onderhoud ik het contact met de zorgverzekeraars voor wat betreft de vergoedingen voor de patiënten.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag kunt u ons bereiken via telefoon, e-mail of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur.