Team Dermea

Foto Joëlle

Joëlle Hoen

Huidtherapeut

Ik ben Joëlle Hoen, huid- en oedeemtherapeut en eigenaar van Dermea. Na een 4-jaar durende opleiding ben ik in 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als huidtherapeut. Één van de dingen die me aantrekt in het vak is dat ik soms met weinig middelen veel kan betekenen voor een cliënt.

In de praktijk vind ik het erg belangrijk dat er naar de cliënt wordt gekeken als individu. We zijn immers uniek en iedere huid is anders. Daarom kijk ik graag samen met u wat voor u het beste werkt en welke doelen haalbaar zijn.

U kunt bij mij terecht voor zowel medische, cosmedische als cosmetische problemen. Want daar waar de één tevreden zal zijn met zijn of haar huid, zal de ander dit misschien niet zijn. Vaak zorgen huidaandoeningen ervoor dat iemand zich onzeker voelt, wat een groot effect kan hebben op iemands leven. Ik vind het belangrijk dat ook hieraan aandacht wordt besteed.

Ik ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Leonore van Gestel

Leonore van Gestel

Huidtherapeut

Mijn naam is Leonore van Gestel en graag stel ik mij aan u voor.

Ik woon in Driebergen, ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Sinds juni 2020 ben ik werkzaam als huidtherapeut in de mooie en veelzijdige praktijk Dermea. In 2009 ben ik gestart met de hbo-opleiding Huidtherapie in Utrecht, waar ik in 2013 afstudeerde.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan op het gebied van oedeem, het behandelen van wonden en acnetherapie. Omdat ieder mens uniek is, krijgt ieder een persoonlijk behandelplan om het probleem gericht aan te pakken zonder het individu uit het oog te verliezen. Een persoonlijke benadering is daarbij in mijn ogen essentieel. Het opstellen van het behandelplan en het daarmee verminderen van het oedeem en/of het dicht krijgen van wonden geeft mij een heel goed en voldaan gevoel.
Het werken met betrokken en gezellige collega's maakt het werken bij Dermea een zeer prettige werkplek waar continue gewerkt wordt aan ontwikkeling binnen het vakgebied.

Graag maak ik kennis met u in de praktijk!

Ik ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Miriam Peek-van der Linden, officemanager Dermea

Miriam Peek-van der Linden

Secretaresse/Officemanager

Hallo, ik ben Miriam Peek-van der Linden. Ik woon samen met mijn man en dochters in het mooie Wijk bij Duurstede. Vanaf maart 2018 ben ik met veel plezier werkzaam als secretaresse/officemanager bij Dermea. Ik beantwoord op de woensdag de telefoon en verzorg op die dag de patiëntenadministratie, facturering, boekhouding en andere administratieve werkzaamheden. Ook onderhoud ik het contact met de zorgverzekeraars voor wat betreft de vergoedingen voor de patiënten.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag kunt u ons bereiken via telefoon, e-mail of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur.